دستگاه dvr چیست

دستگاه dvr چیست ؟

آموزش داهوا
  1. خانه
  2. آموزش داهوا
  3. دستگاه dvr چیست ؟

دستگاه dvr چیست ؟ دستگاه DVR (Digital Video Recorder) یکی از تجهیزات بسیار مهم در علم فناوری و امنیت است که در زمینه ضبط و ذخیره ‌سازی ویدئوهای دیجیتالی برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه‌ ها ابتدا به عنوان یک جایگزین پیشرفته برای دستگاه‌ های ضبط تصاویر آنالوگ معرفی شدند و امکانات بسیاری را برای کاربران فراهم کردند. با توجه به تکامل فناوری‌ های رمزگذاری و ذخیره‌ سازی دیجیتال،  DVRها به یک ابزار قدرتمند برای نظارت و ضبط تصاویر در اماکن مختلف تبدیل شده‌اند. این دستگاه‌ ها عمدتاً در امنیت منازل، کسب ‌وکارها، مکان‌ های عمومی و حتی در سیستم ‌های نظارت مدرسه‌ ها و بیمارستان‌ ها به کار می ‌روند. به کمک DVR ها، امکان ضبط و مشاهده تصاویر به سادگی و به صورت دیجیتال فراهم می ‌شود که این امر بهبود قابل توجهی را در امنیت و نظارت مکان ‌ها فراهم کرده است.

تقسیم بندی دی وی آرها

دی ‌وی ‌آر (DVR) یک دستگاه ضبط و ذخیره‌ سازی تصاویر و ویدئو ها است که عمدتاً برای نظارت و ضبط ویدئو ها در سیستم ‌های امنیتی، نظارت ترافیکی، مدارس، ادارات و غیره استفاده می ‌شود. تقسیم ‌بندی دی ‌وی ‌آرها می‌تواند بر اساس معیارهای مختلفی صورت گیرد. در ادامه، تقسیم ‌بندی دی‌ وی ‌آرها بر اساس معیارهای مختلف را مطرح می‌ نماییم:

بر اساس تعداد کانال ‌ها (Channels)

  • DVR4 کاناله:

این DVR دارای 4 ورودی ویدئویی برای اتصال 4 دوربین می ‌باشد.

  • DVR  8 کاناله :

دارای 8 ورودی ویدئویی و قابلیت اتصال 8 دوربین را دارد.

  • DVR 16 کاناله:

با 16 ورودی ویدئویی و قابلیت اتصال 16 دوربین را دارد.

بر اساس قابلیت‌ های شبکه

  •  DVR معمولی:

دارای قابلیت ‌های پایه مانند ضبط و مشاهده تصاویر و قدرت اتصال به شبکه معمولاً محدود است.

  • DVR شبکه ‌ای (Network DVR):

این نوع DVR از طریق شبکه قابلیت دسترسی از راه دور و مدیریت از راه دور را فراهم می‌ نماید.

بر اساس ظرفیت ذخیره‌سازی

  • DVR های HDD :

دارای هارد دیسک داخلی برای ذخیره ‌سازی تصاویر. ظرفیت هارد دیسک ممکن است متفاوت باشد.

  • DVR های NVR (Network Video Recorder):

این نوع DVR از طریق شبکه با سرورهای ذخیره‌ سازی ارتباط دارند و بسته به نیاز می ‌توانند به ظرفیت ذخیره ‌سازی بسیار بزرگی دست پیدا کنند.

بر اساس ویژگی‌ های خاص

  • DVR هایHD (High Definition):

این DVR قابلیت ضبط ویدئوها با وضوح بالاتر مثل Full HD یا 4k را دارند.

  • DVR های هیبریدی (Hybrid DVR):

این نوع DVR قابلیت اتصال به دوربین‌های آنالوگ و دیجیتال را دارند.

  • DVR های PTZ (Pan-Tilt-Zoom) :

 برای کنترل دوربین‌ های  PTZو دارای قابلیت ‌های ویژه جهت کنترل حرکت دوربین ‌ها  می باشند توجه داشته باشید که با توجه به پیشرفت تکنولوژی، مدل ‌ها و ویژگی ‌های DVR ها تغییر می‌کنند. برای انتخاب مناسب ‌ترین DVR برای نیازهای خود، باید به ویژگی ‌های مورد نیاز و میزان ظرفیت ذخیره ‌سازی توجه داشته باشید.

دستگاه dvr چیست

قابلیت های یک دی وی آر با کیفیت

. قابلیت ‌های یک دی ‌وی ‌آر با کیفیت بستگی به مدل و توانایی‌ های دستگاه دارد. اما در کل، یک دی ‌وی ‌آر با کیفیت باید دارای ویژگی ‌های زیر باشد:

  • کیفیت ضبط بالا:

یک DVR با کیفیت باید قابلیت ضبط ویدئوهای با کیفیت بالا را داشته باشد.

  • ظرفیت ذخیره ‌سازی بالا:

یک دی ‌وی ‌آر با کیفیت باید دارای ظرفیت ذخیره‌ سازی مناسب باشد تا تصاویر به مدت معقولی ذخیره شوند که این موضوع می تواند به تعداد هاردهای داخلی بستگی داشته باشد و یا به امکان اتصال هارد های خارجی برای افزایش ظرفیت هارد وابسته باشد.

  • پشتیبانی از چندین دوربین :

یک DVR با کیفیت باید جهت اتصال و ضبط تصاویر از تعدادی دوربین مداربسته پشتیبانی کند. تعداد پورت‌ های ورودی و خروجی برای این منظور بسیار مهم است.

  • امکانات پخش و مشاهده آسان:

باید قابلیت پخش و مشاهده تصاویر ضبط شده به صورت آسان و کارآمد را داشته باشد. که این شامل واحد کنترل از راه دور و نرم ‌افزارهای مدیریت دی‌ وی ‌آر می‌شود.

  • امکان اتصال به شبکه و اینترنت:

یک DVR با کیفیت باید قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت را داشته باشد تا امکان مشاهده تصاویر زنده و ضبط‌ ها از راه دور از طریق دستگاه‌ های مختلف (مانند کامپیوترها و گوشی ‌های هوشمند) را فراهم کند.

  • پشتیبانی از امنیت و حفاظت از داده ‌ها:

امنیت داده‌ های ضبط شده بسیار مهم است. بنابراین، دی ‌وی ‌آر باید دارای ویژگی‌ های امنیتی مثل رمزنگاری داده‌ ها، ورود اختیاری، و قابلیت پشتیبانی از انتقال ایمن تصاویر باشد.

  • قابلیت اعلان و هشدار:

این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد تا در صورت رخ دادن وقایع مشخص (مثل حرکت در دوربین ‌ها) هشدار دریافت کنید.

  • پشتیبانی از پوشش زمانی:

برخی از DVRها از پوشش زمانی 24/7 (ظبط مداوم) پشتیبانی می‌کنند، در حالی که دیگران قابلیت ضبط تنها در زمان های مشخص (مثل زمانی که حرکتی تشخیص داده می ‌شود) را دارند.

  • سهولت مدیریت و نگهداری:

دستگاه باید در مدیریت و نگهداری ساده باشد، از جمله به روزرسانی نرم ‌افزار و فریمور.

  • تطبیق ‌پذیری و انعطاف‌ پذیری:

قابلیت اضافه کردن دوربین ‌ها، تنظیمات اختیاری و قابلیت تطبیق با نیازهای مختلف یک سیستم مداربسته با کیفیت را باید داشته باشد.

  • قابلیت پشتیبان ‌گیری و بازیابی داده:

امکانات مرتبط با پشتیبان‌گیری از داده‌ها و بازیابی آسان از داده ‌های ذخیره شده برای موارد اضطراری بسیار حیاتی هستند.

  • مطابقت با استاندارد های صنعتی:

دی ‌وی‌ آر باید با استانداردهای صنعتی مرتبط مثل ONVIF سازگاری داشته باشد تا بتواند با دوربین ‌ها و تجهیزات مختلف از تولیدکنندگان متعدد کار کند. لطفاً توجه داشته باشید که قابلیت‌ها و ویژگی‌های یک دی ‌وی ‌آر ممکن است .

بسته به مدل و تولیدکننده متغیر باشند. قبل از خرید دی ‌وی ‌آر، به دقت نیازهای خود را بررسی کنید و با مشاوره تخصصی از فروشندگان متخصص در این حوزه مشورت کنید تا دستگاه مناسبی برای نیازهای خود انتخاب نمایید.

دستگاه dvr چیست

کاربرد دستگاه dvr چیست ؟

دستگاه ضبط ویدیویی دیجیتال (DVR) برای ضبط و نگهداری محتوای ویدیویی و صوتی از منابع مختلف، به طور معمول پخش تلویزیونی، دوربین ‌های مداربسته یا دیگر دستگاه‌ های ورودی ویدیویی استفاده می‌شود.  dvr کاربردهای گسترده‌ای دارد و درموارد زیر معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند.

  • ضبط تلویزیون:

  DVRها به طور معمول در سیستم ‌های سرگرمی خانگی برای ضبط برنامه ‌های تلویزیونی، فیلم‌ ها و رویداد های ورزشی استفاده می‌شوند. آنها به کاربران این امکان را می ‌دهند که ضبط ‌ها را برنامه ‌ریزی کنند، تلویزیون زنده را متوقف و یا در ضبط‌ ها جلو یا عقب بروند.

  • تغییر زمانی:

 DVRها به تماشاگران این امکان را می‌ دهند که برنامه ‌های تلویزیونی را در زمان مناسب خود ثبت کنند. آنها می ‌توانند یک برنامه را در حین پخش ضبط کنند و سپس آن را بعداً تماشا کنند، تبلیغات را از بین ببرند یا بخش‌ های جالب را دوباره تماشا کنند.

  • امنیت و نظارت:

در سیستم‌های امنیتی،  DVRها برای ضبط تصاویر از دوربین ‌های امنیتی استفاده می ‌شوند. این امر برای نظارت و ثبت فعالیت‌ ها در خانه‌ ها، کسب ‌وکارها و اماکن عمومی بسیار حیاتی است. اغلب  DVRها با سیستم های تلویزیون مداربسته (CCTV) ادغام می‌شوند.

  • پشتیبان ‌گیری از داده:

برخی از DVRها به عنوان دستگاه‌ه ای پشتیبان‌گیری برای ذخیره تصاویر ویدیویی یا داده‌های مهم استفاده می‌ شوند، به ویژه در محیط‌ های حرفه ‌ای که نگهداری داده و امنیت اطلاعات حیاتی است.

  • آموزش:

 DVRها در مؤسسات آموزشی و محیط ‌های کاری برای ضبط سخنرانی ‌ها، ارائه ‌ها، جلسات آموزشی و محتوای آموزشی دیگر استفاده می ‌شوند. این مواد ضبط‌ شده سپس به دانش ‌آموزان یا کارمندان برای مرور توزیع می ‌شوند.

  • کنترل کیفیت و اطلاعات فنی:

در صنایعی مانند تولید و خدمات بهداشتی،  DVRها می ‌توانند برای ضبط فرآیند ها و روش ‌ها برای اطمینان از پایبندی به مقررات، رفع اشکالات و تجزیه و تحلیل عملکرد استفاده شوند.

  • تولید محتوا و رسانه:

در تولید ویدیوی حرفه‌ای، DVR ها برای ضبط و ذخیره تصاویر ویدیویی و صوتی با کیفیت بالا استفاده می ‌شوند. این امر برای ایجاد محتوا برای تلویزیون، فیلم و پلتفرم ‌های آنلاین ضروری است.

  • تحقیق و مستند سازی:

در تحقیقات علمی و مستند سازی،  DVRها برای ضبط آزمایش‌ ها، مشاهدات و رویداد ها برای تجزیه و تحلیل و مرجع استفاده می ‌شوند.

  • بایگانی:

بسیاری از سازمان‌ ها از DVR ها برای بایگانی تصاویر یا سوابق تاریخی برای مراجعه آینده یا اغراض قانونی استفاده می‌ نمایند.

  • سرگرمی و بازی:

عملکرد DVR گاهی به کنسول ‌های بازی ادغام می ‌شود، اجازه می‌ دهد تا بازیکنان تجربیات بازی خود را ضبط و با دیگران به اشتراک بگذارند. DVR ها در طول سال‌ ها تکامل یافته‌اند و بسیاری از DVRهای مدرن امکانات پیشرفته‌ ای نظیر دسترسی از راه دور از طریق دستگاه‌ های تلفن همراه، گزینه ‌های ذخیره ‌سازی و توانایی اتصال به اینترنت برای پخش محتوا را ارائه می‌ دهند. آنها امکان ثبت، ذخیره و دسترسی به محتوای ویدیویی و صوتی را برای مصارف مختلف فراهم می‌ نمایند.

دستگاه dvr چیست

در هنگام خرید دستگاه dvr چه نکاتی باید مد نظر قرار بگیرد ؟

قبل از خرید یک DVR باید در نظر داشته باشید که این دستگاه دیجیتال ویدیو رکوردر است که ویدیوها را از منابع مختلفی مانند تلویزیون کابلی یا ماهواره، دوربین‌ های امنیتی و حتی سرویس ‌های استریم ضبط و ذخیره می نماید. این ابزار اساسی برای افرادی است که می‌خواهند ردیابی برنامه‌ های مورد علاقه خود، رویداد های ورزشی یا فیلم ‌های امنیتی را داشته باشند.

با این حال، قبل از خرید یک DVR، باید به چند عامل فکر کنید تا اطمینان حاصل کنید که بهترین محصول را برای نیاز های خود دریافت می‌کنید. در این مقاله، برخی از مواردی که باید قبل از خرید یک DVR در نظر بگیرید را بررسی می‌کنیم.

  • تعداد کانال ‌ها:

اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید، تعداد کانال‌ هایی است که DVR می‌تواند به طور هم زمان ضبط کند. برخی از DVRها تنها می‌توانند یک کانال را به طور همزمان ضبط کنند، در حالی که دیگران می‌توانند تا چهار کانال یا بیشتر را به طور همزمان ضبط کنند. اگر در خانه تلویزیون ‌های متعددی دارید یا می‌خواهید به صورت همزمان چندین برنامه را ضبط کنید،

باید یک DVR با تعداد کانال ‌های بیشتری را در نظر بگیرید. همچنین اگر قصد دارید از DVR برای اهداف نظارتی استفاده کنید، باید اطمینان حاصل کنید که می‌ تواند با تعداد دوربین‌ هایی که نصب کرده‌اید، سازگاری داشته باشد.

  • ظرفیت ذخیره ‌سازی:

یک ملاحظه مهم دیگر میزان فضای ذخیره‌ سازی ارائه شده توسط DVR است. DVR معمولاً می‌تواند تا 500 ساعت ویدیوی تعریف استاندارد (SD) یا حدود 75 ساعت ویدیوی با کیفیت بالا (HD) را ذخیره کند. با این حال، بسته به استفاده شما، ممکن است

نیاز به ظرفیت ذخیره‌ سازی بیشتری داشته باشید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید هر قسمت از یک مجموعه تلویزیونی دراز مدت را ضبط کنید یا چندین دوربین امنیتی دارید، باید یک DVR با ظرفیت ذخیره‌ سازی بالاتر را جستجو نمایید.

  • رابط کاربری:

رابط کاربری یک DVR بسیار مهم است چرا که می‌تواند تأثیری بر راحتی یا مشکل بودن استفاده از دستگاه داشته باشد. به دنبال یک DVR با یک رابط کاربری کاربرپسند باشید که به شما اجازه بدهد برنامه ‌های ضبط را برنامه ‌ریزی کنید، یادآورها را تنظیم کنید، ضبط ‌ها را پخش کنید و …

دستگاه dvr چیست

Hybrid dvr چیست ؟

Hybrid DVR، یا Digital Video Recorder، یک دستگاه که ویدئوهای ضبط شده از دوربین ‌های مداربسته را ذخیره و مدیریت کند. اصطلاح “هیبرید” به معنای این است که این DVR قابلیت اتصال به ویدئو های مختلف را دارد، به عنوان مثال دوربین ‌های مداربسته آنالوگ و دیجیتال .به عنوان مثال، یک Hybrid DVR ممکن است از ورودی ‌های آنالوگ برای اتصال به دوربین‌ های مداربسته آنالوگ استفاده کند.

 همچنین از ورودی ‌های دیجیتال برای اتصال به دوربین ‌های مداربسته IP (شبکه) بهره ‌برداری کند. و به کاربران اجازه می‌ دهد تا در مورد ارتقاء سیستم مداربسته‌ خود انعطاف پذیر باشند، بدون اینکه نیاز به تعویض کامل دستگاه DVR داشته باشند. به طور کلی Hybrid DVR به ترکیب دوربین‌ های مختلف با انواع مختلف اتصال و رزولوشن ‌ها کمک می‌کند تا یک سیستم مداربسته تنظیم شود که به نیازها و بودجه مشتریان انطباق داشته باشد.

دستگاه dvr چیست

چه نوع دوربینی با DVR هایبریدی سازگار است ؟

دوربین ‌های امنیتی به طور پیش فرض با سیستم‌ های دیجیتال ویدیو رکوردر (DVR) همگام نیستند. برای اینکه دوربین‌ های امنیتی بتوانند به یک DVR متصل شوند، باید به منظور کار با سیستم تغییراتی در آنها اعمال گردد که به دلیل استفاده از فرمت‌ های مختلف برای ضبط تصاویر ویدیویی است.

 دوربین ‌های آنالوگ از اتصال ‌های BNC برای دوربین ‌های امنیتی استفاده می‌ کنند، در حالی که دوربین‌ های IP از ویدیو دیجیتال برای ضبط تصاویر استفاده می‌ نمایند. برای اتصال دوربین‌های آنالوگ به یک DVR ، شما باید از یک تبدیل BNC استفاده کنید.

هر چند بیشتر دوربین ‌های امنیتی، با انواع خاصی از DVRها سازگار هستند، اما همیشه بهتر است با شرکت دوربین داهوا تماس بگیرید تا اطمینان حاصل کنید. بعضی از دوربین ‌های امنیتی به طور خاص برای کار با مدل ‌های خاصی از DVR طراحی شده ‌اند، در حالی که دیگران چندان محدود نیستند و می‌توانند از انواع مختلفی از DVRها استفاده نمایند.

اجزای DVR و پورت های ورودی و خروجی آن

  DVR یا Digital Video Recorder یک دستگاه است که ویدیوها و تصاویری که توسط دوربین ‌های مداربسته ضبط شده‌اند، ذخیره و مدیریت می نماید. این دستگاه ‌ها از تعداد مختلفی پورت ‌های ورودی و خروجی برای ارتباط با دوربین ‌ها و دیگر تجهیزات استفاده می‌ نمایند. در ادامه، اجزای یک DVR و پورت‌های ورودی و خروجی آن توضیح داده شده‌اند:

پورت‌ های ورودی ویدیو (Video Input Ports)

  • BNC Ports:

این پورت ‌ها معمولاً برای اتصال دوربین ‌های مداربسته با استفاده از کابل ‌های BNC استفاده می‌ شوند. اغلب  DVR‌ها دارای تعداد مختلفی از این پورت ‌ها برای اتصال دوربین ‌ها هستند.

پورت ‌های ورودی صدا (Audio Input Ports)

  • RCA Ports :

 برای اتصال میکروفون ‌ها یا دیگر منابع صدا به DVR استفاده می‌ شوند. این پورت ‌ها معمولاً به کابل ‌های صوتی RCA اتصال داده می‌ شوند.

پورت ‌های ورودی تصویر (Video Output Ports)

  • HDMI Port :

 این پورت برای اتصال DVR به تلویزیون یا مانیتور با استفاده از کابل HDMI استفاده می‌ شود. این پورت معمولاً برای نمایش تصاویر DVR بر روی یک صفحه نمایش بزرگ استفاده می ‌شود.

  • VGA Port :

 برای اتصال به مانیتورها یا تلویزیون‌ هایی با ورودی VGA استفاده می ‌شود. این پورت برای نمایش تصاویر DVR بر روی مانیتورهای قدیمی‌ تر استفاده می گردد.

  • BNC Port :

برخی از DVR‌ها دارای پورت ‌های BNC برای اتصال به مانیتورهایی هستند که ورودی BNC دارند.

پورت‌ های خروجی صدا (Audio Output Ports)  :

  • RCA Ports:

برای اتصال به بلندگوها یا سیستم ‌های صوتی خارجی استفاده می ‌شوند.

پورت ‌های شبکه  (Network Ports)

  • Ethernet Port :

این پورت برای اتصال DVR به شبکه اینترنت یا شبکه محلی (LAN) استفاده می ‌شود. این اتصال به کاربر امکان مشاهده تصاویر DVR از راه دور از طریق اینترنت را می دهد.

پورت ‌های  USB

  • USB Ports :

این پورت ‌ها برای اتصال دستگاه ‌های ذخیره ‌سازی جانبی مانند فلش درایوها یا هارد ‌دیسک ‌های خارجی به DVR استفاده می ‌شوند. همچنین، آپگرید نرم‌افزاری و نسخه‌برداری از ویدیو ها از طریق این پورت ‌ها انجام می ‌شود.

پورت‌ های تریگر (Trigger Ports)

  • RS-485 Port :

برای اتصال به دوربین‌ های PTZ (Pan-Tilt-Zoom) و دیگر تجهیزات کنترلی به منظور کنترل حرکت دوربین ‌ها و دیگر وظایف خاص استفاده می ‌شود.

پورت ‌های تزریق برق (Power Input Ports)

برخی از DVR‌ها نیاز به تزریق برق دارند تا از آنها برای تأمین برق دوربین ‌های مداربسته استفاده کنند. این پورت ‌ها معمولاً برای اتصال به منابع تغذیه برق AC یا DC طراحی شده ‌اند.

توجه داشته باشید که تعداد و نوع پورت ‌های موجود در یک DVR ممکن است متناسب با مدل و تولیدکننده آن متغیر باشد. همچنین، پورت ‌هایی مانند USB و شبکه معمولاً برای امکانات اضافی مانند اتصال به اینترنت و ذخیره‌ سازی اضافی در DVR وجود دارند.

نحوه اتصال DVR به لپ تاب یا کامپیوتر

برای اتصال یک DVR (Digital Video Recorder) به یک لپتاپ یا کامپیوتر، شما به یکی از روش‌های زیر می‌توانید استفاده کنید:

  • استفاده از ورودی HDMI یا VGA:

اگر DVR شما دارای پورت HDMI یا VGA باشد، می‌توانید از یک کابل HDMI یا VGA استفاده کنید. این کابل را از DVR به پورت مشابه در لپتاپ یا کامپیوتر خود متصل کنید. سپس بر روی لپتاپ یا کامپیوتر وارد تنظیمات مناسب شوید تا ورودی HDMI یا VGA را به عنوان منبع ویدیویی انتخاب کنید.

  • استفاده از کابل‌ های تبدیل:

اگر DVR شما دارای خروجی‌های متفاوتی مثل BNC یا RCA باشد و لپتاپ یا کامپیوتر شما دارای پورت‌های مختلف باشد، شما به کابل‌های تبدیل نیاز دارید. مثلاً اگر DVR شما خروجی BNC داشته باشد و لپتاپ شما فقط دارای پورت HDMI باشد، باید از کابل تبدیل BNC به HDMI استفاده کنید.

  • استفاده از شبکه (Ethernet):

اگر DVR شما از قابلیت شبکه پشتیبانی می‌کند، می‌توانید از یک کابل Ethernet (شبکه) استفاده کنید تا DVR را به یک روتر یا سوئیچ شبکه متصل کنید. سپس DVR را تنظیم کنید تا به شبکه متصل شود. بعد از آن، با استفاده از نرم‌افزار مدیریت DVR، می‌توانید به دستگاه DVR از طریق شبکه دسترسی پیدا کنید و تصاویر ویدیویی را مشاهده کنید.

  • استفاده از کارت ‌های تبدیل ورودی ویدیو:

در برخی موارد، ممکن است نیاز به استفاده از کارت‌های تبدیل ورودی ویدیو برای وصل کردن DVR به کامپیوتر داشته باشید. این کارت‌ها اجازه می‌دهند تا ورودی‌های ویدیویی مثل BNC یا RCA را به ورودی‌های USB یا Thunderbolt کامپیوتر متصل کنید.

بعد از اتصال DVR به کامپیوتر، شما باید نرم‌افزار مشاهده و ضبط تصاویر DVR را نصب کنید تا بتوانید تصاویر ویدیویی را مشاهده و ضبط کنید. دقیقاً چگونگی این نصب و تنظیمات به نوع DVR و نرم‌افزارهای استفاده شده وابسته است، بنابراین به دفترچه راهنمای DVR خود مراجعه کنید تا مشخصات دقیقتری دریافت کنید.

سوالات متداول

بیشتر بخوانید

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

جهت تهیه محصولات و همچنین پاسخ به سوالات فنی
با شماره 02191006008 تماس حاصل نمایید.
مشاورین ما در دیجی داهوا آمادگی دارند با بهره گیری از کادر حرفه ای و متخصص
راهنما و مشاور شما برای بهترین انتخاب محصولات داهوا باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

7 + نوزده =

فهرست